UN CENTRE SOLIDARI

dimecres, 28 de desembre del 2016

ENTAULA'T. TROBADA SOBRE ASSOCIACIONISME DE LA TAULA D'ENTITATS DE SARRIÀ



Les entitats de la TES van fer una trobada per reflexionar sobre la importància de les associacions de segon i tercer nivell per a les entitats que en formen part.

Els convidats i ponents que van exposar la seva experiència van ser:
- Núria Font, vicepresidenta dels Lluïsos d’Horta, membre de la coordinadora d’entitats d’Horta i vicepresidenta de la Federació d’Ateneus de Catalunya.
- Jordi Gras, president de l’Orfeó Martinenc, membre de la coordinadora d’entitats de Sant Marti i membre del Consell de Ciutat
- Joan Manuel Parisi, gerent del Secretariat d’Entitats Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i tresorer de la Junta del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB)
- David Guàrdia, antic vicepresident del Consell Nacional de Joventut de Catalunya i de la coordinadora d'entitats XAC, representant de les entitats de Catalunya a la comissió parlamentària sobre la llei de foment de l'associacionisme.

Les seves intervencions van obrir un debat intens sobre les dificultats de les entitats per ser interlocutors en les dferents administracions i la imperiosa necessitat d'unir esforços i crear sinèrgies a través d'entitats de segon nivell (federacions territorials i funcionals) i de tercer nivell. En aquest sentit es va destacar la importància del CAB (Consell d'Associacions de Barcelona).

Veieu el reportatge


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada