UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 1 de novembre del 2016

NEIXEN LES TERTÚLIES DE L'ULTRASON



Un grup de joves del Centre engega aquesta nova experiència. La presenten com "Un espai de diàleg lliure, obert a tothom i en especial als joves, en un dels locals més emblemàtics del barri. Cada mes posem un tema diferent sobre la taula, i durant dues hores compartim preguntes, pensaments i reflexions."

Els protagonistes es constitueixen en Àgora Jove de Sarrià. L'àgora, la plaça principal de les antigues poblacions gregues, era l'espai on els seus habitants es trobaven i debatien sobre les qüestions més profundes de política i religió, l'espai on va néixer la filosofia. Tota una declaració d'intencions.

L'àgora moderna d'aquests joves sarrianencs serà el Bar CP, l'interior o la terrassa, segons el temps. Això ens acosta a la tradició catalana de les tertúlies a l'entorn d'una taula tot fent un mos. Els assistents que vulguin sopar tindran descompte en demanar entrepans i beguda.

D'aquestes tertúlies en diuen de l'ultrason. El nom fa referència a les Cròniques de l'ultrason, darrera obra del poeta JV Foix, apareguda l'any 1985, on reviu el passat, els orígens, la joventut, i en un flaix back poètic reprèn i conclou temes i qüestions plantejades en escrits anteriors. L'Àgora Jove de Sarrià estarà atenta al ressò que desvetllin els seus debats -que comptaran amb un presentador - moderador/a- i els recollirà en el seu bloc tertuliesdelultrason.wordpress.com. Estigueu atents a la remor dels ultrasons!

La primera tertúlia:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada