UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 20 de setembre del 2016

RELLEU A LA PARRÒQUIA DE SANT VICENÇ DE SARRIÀ




Després de dinou any com a rector de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià, Mn. Manel Valls ha vist atesa la seva petició, de fa alguns mesos, de ser rellevat de les seves responsabilitats per part de l'Arquebisbe de Barcelona. El passat divendres fou nomenat Mn. Salvador Bacardit com a nou rector de la parròquia.

Volem des d’aquest espai agrair a Mn Manel la seva aposta materialitzada farà ja deu anys de renovar profundament el Centre Parroquial i el seu Teatre i fer-ne un referent de la vida sarrianenca. Fruit d’aquesta voluntat fou, precisament, la creació de l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, i l’aprovació del conveni encarregant a l’associació la gestió del Centre i el Teatre. Al llarg d’aquests anys la Junta del Centre ha pogut comptar sempre amb el seu suport.

Volem destacar de manera especial el seu suport explícit a les obres de renovació del Teatre i les aportacions econòmiques fetes que han estat determinants per poder realitzar aquest projecte de reforma.


Mn. Manel, continuarà com a sacerdot a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià donant el seu suport a Mn. Bacardit en el que convingui.

La Junta del Centre, li agraeix el seu suport i el seu acompanyament com a consiliari i esperem poder-lo continuar tenint encara molts anys com a soci actiu.

Volem igualment saludar al nou rector, Mn. Salvador Bacardit, amb qui ens uneix una bona amistat des de fa anys, i que te tot el nostre suport en el desenvolupament de les noves tasques a la parròquia. La seva llarga experiència pastoral, a la parròquia de Santa Cecilia, a Xile, i en els darrers anys com rector a Santa Coloma de Gramenet, vicari episcopal al Barcelonès Nord i delegat episcopal de Caritas a Barcelona, avalen sobradament la seva trajectòria a l’església catalana. Des de d’aquí, la nostra felicitació.


La Junta del Centre

1 comentari:

  1. Crec que calia una renovació en la Parroquia de Sarrià. Espero que el nomenament de Mn. Bacardit suposi una renovació pastoral més ajustada a la situació que viu el país i de forma especifica a les caracteristiques sociologiques del nostre barri. Benvingut sigui.

    ResponElimina