UN CENTRE SOLIDARI

dilluns, 11 de juliol del 2016

L’ESPLAI SANT VICENÇ DE CAMPAMENT a SANT JOAN DE L’AVELLANET


L'Esplai Sant Vicenç de Sarrià amb més de 120 nens i 30 monitors està celebrant el seu campament d’estiu, d’aquest any 2016, des del passat dia 2 de juliol fins el proper dia 16.


El campament amb Mn. David com a director de les activitats de lleure, es desenvolupa a les instal·lacions del camp de Sant Joan de l’Avellanet, a Bagà, de què és titular la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

El magnífic espai natural del parc del Cadi-Moixeró que envolta les instal·lacions és un gran recurs per la realització de tot tipus d’activitats de lleure a la muntanya, tant pròpies de les activitats d’estiu dels nostres grups.


Els dos darrers diumenges, dies 3 i 10 de juliol, Mn. Manel Valls ha visitat les activitats de l’esplai i ha celebrat l’eucaristia amb tots els participants del campament.







El proper dissabte dia 16 de juliol, l’activitat del campament finalitzarà amb una gran trobada dels pares de tots els nois i noies participants. Monitors, nois i noies i les seves famílies també estaran acompanyats per Mn. Manel Valls i membres de la Junta Directiva del Centre. En acabar cantarem L'hora dels adéus per dir-nos a reveur,e fins a l’inici del proper curs el mes de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada