UN CENTRE SOLIDARI

dijous, 3 de juliol del 2014

COMENÇA LA TERCERA FASE DE REMODELACIÓ DEL TEATRE DE SARRIÀ: ADÉU A LES BUTAQUES



Ha començat la tercera i darrera fase de remodelació del Teatre de Sarrià amb el desmuntatge de les butaques de la platea. Alliberat de seients, el teatre recupera una imatge que només els més grans recordaven, la del gran espai que antigament era lloc d'actes i assaigs de teatre i de l'Esbart Sarrià.

Aquesta nova visió permet apreciar la naturalesa del terra del teatre, que a tanta gent enamora. Mireu-lo bé perquè està destinat a desaparèixer per les imposicions de l'actual normativa de seguretat que exigeix que sigui anti-lliscant. I a més, avui mateix el cobrirà la bastida que ha de permetre treballar en el canvi del sostre. Que poc haurà durant la visió de la platea neta de tot objecte que en limiti la visió!


Ha arribat l'hora de la jubilació de les velles butaques. Provinents de l'enderrocat cinema Spring, portaven molts anys de servei i ja els hi tocava. Però, què serà d'elles? Víctimes, també, de l'actual normativa de seguretat que exigeix materials ignífugs, estan destinades a desaparèixer a no ser que algú les vulgui acollir. Van unides en blocs de tres i quatre seients i tothom qui en vulgui en pot recollir un bloc. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a centreiteatredesarria@gmail.com o al telèfon 93 203 97 72. Us esperen!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada