UN CENTRE SOLIDARI

dimarts, 29 de gener del 2013

EL DOCUMENTAL DEL MES: BIG BOYS GONE BANANAS!


Dimecres 30 de gener a les 20,30h, al Teatre de Sarrià

Què és capaç de fer una multinacional per protegir la seva imatge? El director suec Fredrik Gertten s'enfronta a una persecució legal i psicològica d'una multinacional alimentària quan estrena el seu anterior film "Bananas!", sobre la querella presentada per 12 camperols nicaragüencs contra la gran empresa fruitera Dole Food Company. David contra Goliat.
  • Direcció: Fredrik Gertten
  • Nacionalitat; Suècia, 2011
  • Durada: 88 minuts
  • VO en anglès, suec i castellà subtitulada en català

diumenge, 27 de gener del 2013

CONCERT DE PIANO DE XAVIER BARBETA



Programa 

Bach-Busoni: Transcripció del Coral “Ich ruff zu dir, Herr Jesus Christ” BWV 639 

Ludwig van Beethoven: Sonata 31, op. 110:
- Moderato cantabile molto espressivo
- Allegro molto
- Adagio ma non troppo. Arioso dolente / Fuga / Allegro maa non troppo / L’istesso tempo di Arioso / Perdendo le forze, dolente / L’istesso tempo della Fuga poi a poi vivente 

Robert Schumann: Kreisleriana op. 16 (8 Fantasies per a piano)
Äußerst bewegt  (Agitatissimo)
- Sehr innig und nicht zu rasch (Con molta espressione, non troppo presto)
- Sehr aufgeregt  (Molto agitato)
- Sehr langsam (Lenta assai)
- Sehr lebhaft (Vivace assai)
- Sehr langsam (Lento assai)
- Sehr rasch (Molto presto)
- Schnell und spielend (Vivace e scherzando)

divendres, 25 de gener del 2013

PROGRAMACIÓ DE L'ESPAI A. ESBART: BRUIXES



L'Espai A és una iniciativa que neix de la complicitat entre la Direcció General ded Cultura Popular i Tradicional, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la Federació d'Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, amb la col·laboració de l'Ens de Comuninicació Associativa. El principal objectiu és crear una programació estable d’arts escèniques arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast dels associats dels diferents ateneus i del seu entorn, produccions de qualitat dels respectius grups de teatre, corals, esbarts i bandes de música.
 
Bruixes és un espectacle de fusió de dansa d'arrel i art de la màgia, en una posada en escena atractiva i innovadora de la cultura popular. Al segle XV, l'amistat de dues joves es veurà amenaçada a causa del seu origen: Violant, de família noble, i Isolda, hereva d'una saviesa popular que la converteix en remeiera, guaridora.... però també en bruixa.

diumenge, 20 de gener del 2013

DE VALLVIDRERA A LA FLORESTA: TORNEM A L'INICI DE SARRIÀ CAMINA!

 18 de novembre de 2007

20 de gener de 2013

L'excursió d'aquest diumenge ha acabat al mateix lloc on vam començar les sortides conjuntes del Centre de Sarrià i el CE Els Blaus, ara fa cinc anys. El 18 de novembre de 2007 vam fer la primera caminada, a la Rierada. El punt de partida van ser les escales Tarruell situades davant de la sortida de l'estació de La Floresta dels FGC. D'aquesta manera fem un "roda el món i torna al Born" per continuar aquesta experiència conjunta. Felicitats a les dues entitats i a totes les persones que durant aquests anys ens heu acompanyat en aquesta aventura.

COMIAT DE L'ESTEL 2012 - 2013



Amb el sopar tradicional de L'Estel, el Centre agraeix la col·laboració de tots els qui l'han fet possible un any més. En aquesta ocasió hi ha hagut novetats. L'anunci del comiat de la direcció general (Míriam Benavent, Àngels Ribas i Francesc Vergés), escènica (Joan Ribas) i la responsable de vestuari (Glòria Ardanuy). Des d'aquí el nostre agraïment per la seva dedicació desinteressada i recordar-los que L'Estel sempre serà casa seva. 
En la representació del 12 de gener es va produir un altre comiat, el de Jaume Mateu (Jehú), que va cloure la seva darrera actuació oferint discretament un exemplar original de la primera edició de L'Estel de Natzaret al Nen Jesús. Veieu en la fotografia sobre aquestes línies el moment en què Jehú entra al portal amb el llibre sota el braç. Agraïm la seva generositat en voler que el text que l'ha acompanyat durant tots els anys d'actuació resti com a patrimoni del Centre de Sarrià.


dissabte, 19 de gener del 2013

diumenge, 13 de gener del 2013

EL DOCUMENTAL DEL MES:


Dilluns 14 de gener, a les 20,30h, al Teatre de Sarrià

Què és capaç de fer una multinacional per protegir la seva imatge? El director suec Fredrik Gertten s'enfronta a una persecució legal i psicològica d'una multinacional alimentària quan estrena el seu anterior film "Bananas!", sobre la querella presentada per 12 camperols nicaragüencs contra la gran empresa fruitera Dole Food Company. David contra Goliat.
  • Direcció: Fredrik Gertten
  • Nacionalitat; Suècia, 2011
  • Durada: 88 minuts
  • VO en anglès, suec i castellà subtitulada en català

divendres, 11 de gener del 2013

AQUEST CAP DE SETMANA, ELS DARRERS ESTELS


HA SORTIT L'EMPREMTA NÚM. 10!


La revista del Centre ha arribat al número 10. La podeu recollir a la Secretaria o consultar-la aquí. I no us oblideu de respondre a l'enquesta que trobareu a la columna dreta del bloc.

L'ESTEL AMB ELS AVIS


L'Estel de Natzaret de Sarrià és per a tothom, fins i tot pels què no poden venir. Per això cada any portem una versió reduïda i amb música gravada a una residència de gent gran. Des del centenari de l'Estel a Sarrià, els actors s'arriben fins la Casa de Família, al carrer de la Reina Elisenda, on viuen algunes antigues actrius que havien interpretat els papers de Maria i Sant Gabriel. Per elles és un goig recordar-ho.